Met elkaar nadenken over ontwikkelingen van scholing, daar heeft de cursist profijt van.

Klankbordgroep opleiders

Registerplein vindt de mening van opleiders belangrijk. U bent als opleider nauw betrokken bij de registratie van uw cursisten door scholing aan te bieden die de kennis en vaardigheden van de cursisten vergroot en verdiept.

Daarom wilt Registerplein de Klankbordgroep Opleiders in het leven roepen. Naar verwachting zal deze groep ongeveer drie keer per jaar bij elkaar komen om informatie uit te wisselen over de praktijk van de accreditatie, scholing en de beroepsregistratie.

Wat zijn de voordelen om deel te nemen aan deze klankbordgroep?

U als opleider heeft direct contact met Registerplein. U kunt in deze klankbordgroep suggesties doen. Zijn er processen die anders of sneller kunnen? Heeft u tips? Registerplein hoort graag wat er handiger of beter kan.

Daarnaast blijft u bij in de ontwikkelingen binnen de beroepsregistratie en kunt u scholing daarop aanpassen. U wordt gevraagd mee te denken en uw mening te geven.

Een bijkomend voordeel van de Klankbordgroep Opleiders is dat u collega opleiders ontmoet. U hoort hoe andere opleiders met accreditatie omgaan. Hebben zij tips? Hoe kan scholing aangepast worden aan de doelgroep? Welke scholing wordt gemist? Welke scholingen voor HBO en MBO cursisten worden er gegeven? Kunnen kleine klassen van verschillende opleiders gecombineerd worden?

In de klankbordgroep kunt u dit voorleggen en horen hoe andere werkgevers dit hebben aangepakt.

Interesse?

Heeft u interesse om aan te sluiten?

Stuur een e-mail naar secretariaat@registerplein.nl o.v.v. ‘Klankbordgroep Opleiders’